Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ υπενθυμίζει τους φίλους / ες και οπαδούς του Σωματείου ότι μέχρι και τις 30 Ιουλίου θα συνεχίζεται η πώληση λαχνών οικονομικής ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο Mitsubishi ASX 2.0L 150hp. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από διακεκριμένο ελεγκτικό οίκο μέσω αδιάβλητης και αξιοκρατικής διαδικασίας.

Το έκτακτο οικονομικό διάβημα στοχεύει στην άμεση εξεύρεση οικονομικών πόρων για την εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου, καθώς υπήρξε αισθητή μείωση των εσόδων την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο λόγω της πανδημίας.

Το ΔΣ αντιλαμβάνεται πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επηρεάζουν αναπόφευκτα και τους φίλους / ες του Σωματείου αλλά πιστεύουμε πως η πώληση των λαχνών στην τιμή των 10 ευρώ δίνει την επιλογή στον καθένα να προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες του.

Το έκτακτο οικονομικό διάβημα ολοκληρώνεται επίσημα την 30η Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του μεγάλου μας δώρου στα πλαίσια της 1ης προπόνησης παρουσία του κόσμου μας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του ΔΣ για προμήθεαι των λαχνών ενίσχυσης ή να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία μας στο 24 663090 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@neasalamina.com ή και μέσω των επίσημων λογαριασμών του Σωματείου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Για ακόμα μια φορά ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ