Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη μεγάλης οικονομικής εκστρατείας για την ποδοσφαιρικής περίοδο 2022-2023 με δώρο ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ.

Το ελπιδοφόρο αγωνιστικό ξεκίνημα της ομάδας μας αλλά και η λειτουργία των υπολοίπων αγωνιστικών, και όχι μόνο, τμημάτων της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στηρίζεται και στην οικονομική ρευστότητα και ευρωστία του Σωματείου μας. Στα πλαίσια του καθημερινού αγώνα για την εξεύρεση συνεχών οικονομικών πόρων εντάσσεται και η φετινή μεγάλη οικονομική εκστρατεία που ξεκινά άμεσα και θα ολοκληρωθεί με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Ο κάθε λαχνός είναι αξίας 10 ευρώ και ο καθένας / καθεμιά που προμηθεύεται λαχνό θα διεκδικεί αυτόματα το μεγάλο δώρο που είναι ένα αυτοκίνητο Duster Dacia αξίας 22 000 ευρώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Για την προμήθεια των λαχνών οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων ή να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 7000 1948.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ