Η ομάδα μας ξεκινά φέτος επίσημη χορηγική συνεργασία με την Parimatch, η οποία είναι μια κορυφαία στοιχηματική εταιρία, παγκόσμιου βεληνεκούς!  Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε στην Κύπρο και αγκαλιάστηκε από τους Κύπριους παίκτες.

Πιο κάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση έναρξης συνεργασίας από την Parimatch:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε επίσημη χορηγική συνεργασία φέτος με την Νέα Σαλαμίνα! Η Νέα Σαλαμίνα είναι ένα ιστορικό σωματείο της Κύπρου που κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, παρόλες τις αντιξοότητες. Αυτό είναι και το πνεύμα της Parimatch, γι’αυτό χαιρόμαστε που κλείσαμε αυτή την συμφωνία. Η συνεργασία ξεκίνησε πέρυσι μέσω του γηπέδου και φέτος εμβαθύνεται με την επίσημη χορηγία στη φανέλα και περαιτέρω προωθητικές ενέργειες στο γήπεδο.

Η Parimatch έχει μεγάλη εμπειρία στη στήριξη του αθλητισμού. Διάφορα αθλητικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα είναι τα βασικά σημεία εστίασης για την Parimatch και ως υπεύθυνη διεθνής εταιρεία, επεκτείνεται η προσέγγισή της στην Κύπρο έμπρακτα, με συνεργασίες όπως αυτή με την Σαλαμίνα.

Ευχαριστούμε την Νέα Σαλαμίνα για τη συνεργασία και ευχόμαστε και στις δύο πλευρές καλή επιτυχία για την νέα χρονιά!”

Πληροφορίες για την Parimatch:

Η Parimatch είναι μια διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην αγορά, που λειτουργεί με επιτυχία στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, την Ασία, την Αφρική και ξεκίνησε την πορεία της στην Ευρώπη, με αφετηρία την Κύπρο.  Σε όποια χώρα λειτουργεί κάνει συνεργασίες με κορυφαίες ομάδες και προσωπικότητες του τοπικού αθλητισμού.  Οι πρόσφατες συμφωνίες  με παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως Κόνορ Μακγκρέγκορ και Μάικ Τάισον είναι ενδεικτικές του μεγέθους της Parimatch.  Έχει πάνω από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, πάνω από 650.000 στοιχήματα τα οποία τοποθετούνται καθημερινά και απασχολεί πάνω από 2,000 υπαλλήλους σε γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (αρ. άδειας B0013) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017), από την ιστοσελίδα https://parimatch.com.cy