Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για μεταγραφή ποδοσφαιριστών μας σε άλλη ομάδα θα θέλαμε να τοποθετηθούμε και να αναφέρουμε ότι σεβόμαστε τον κανονισμό που δίνει το δικαίωμα στον κάθε ποδοσφαιριστή να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας τους έξι μήνες πριν την εκπνοή των συμβολαίων του.

Ταυτόχρονα όμως διατηρούμε το δικαίωμα να σημειώνουμε και να αναδεικνύουμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ηθική και τον αλληλοσεβασμό.

Το γεγονός ότι σκόπιμα διέρρευσε η πληροφορία 17 ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό μας αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola για πιθανή μετακίνηση δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών μας στην αντίπαλη ομάδα μόνο σκοπιμότητα και ανηθικότητα εμπεριέχει τόσο από αυτούς που το μεθόδευσαν όσο και από αυτούς που ανέλαβαν να το διαφημίσουν σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ που αρνήθηκαν να το κάνουν.

Ο λόγος που τοποθετούμαστε σήμερα είναι διότι δεν θέλαμε να πυροδοτήσουμε το κλίμα υπό τον φόβο πιθανών επεισοδίων ή αχρείαστης αντιπαλότητας πρίν ή κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και να προστατεύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

Τελειώνοντας καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να συσπειρωθούν γύρω από το σωματείο μας και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόοδο του σωματείου μας μέσα στην προσφυγιά με έντιμο και διάφανο τρόπο όπως επιτάσσει η ιστορία μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ