Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τα μέλη της ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ανανέωσης των καρτών μελών του Σωματείου και καλεί όλους και όλες όπως τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές για να μπορούν να παραλάβουν την κάρτα για το 2023.

Όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη θα πρέπει να προταθούν από 2 υφιστάμενα μέλη του Σωματείου και να καταθέσουν την αίτηση τους προς έγκριση. Για εξασφάλιση αίτησης μπορούν να αποτείνονται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://neasalamina.com/%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82/ ή στο τηλεφωνικό κέντρο στο 7000 1948.

Η τακτοποίηση των οφειλών της ανανέωσης της κάρτας μέλους έχει διπλή σημασία τη φετινή περίοδο καθώς το Μάιο θα ακολουθήσει η εκλογική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι/ες έχουν τακτοποιημένες τις οφειλές τους. Επίσης, είναι αδήριτη ανάγκη να εισρεύσουν οικονομικοί πόροι στα ταμεία του Σωματείου για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η μόνη πηγή εσόδων προέρχεται από τις ανανεώσεις καρτών μελών 2023 και την αγορά λαχνού οικονομικής ενίσχυσης με δώρο ένα αυτοκίνητο Dacia Duster αξίας 22 000 ευρώ. Πληροφορίες για το λαχνό μπορείτε να δείτε εδώ https://neasalamina.com/%ce%b5%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd/ .

Στηρίζουμε το Σωματείο μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ