Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φίλους /ες του Σωματείου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, Line Promotions, για 5η συνεχή χρονιά.

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας που η Line Promotions βρίσκεται στην ομάδα των χορηγών μας για ακόμη μια ποδοσφαιρική περίοδο, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της και μοναδική στην προσφορά ενός ολοκληρωμένου φάσματος διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Διαθέτει, μέσω των ανεξάρτητων εξειδικευμένων τμημάτων της, ένα εντυπωσιακά ευρύ συνδυασμό δυνατοτήτων στους τομείς της παραγωγής, σχεδιασμού, εκτύπωσης και εμπορίου.

Είναι ένα από τα ισχυρότερα brand στον τομέα των διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και συμβαδίζει με το εκτόπισμα και τη δυναμική του Συλλόγου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Line Promotions μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.lineprm.com ή με απευθείας επικοινωνία στο 22 876000.
Μέσα από το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που διαθέτει η Line Promotions, προσφέρει στην Νέα Σαλαμίνα αρκετά από τα προϊόντα της, τα οποία διατίθενται στο Red Shop της ομάδας.

Η εταιρεία Line Promotions για την φετινή περίοδο θα εμφανίζεται με το λογότυπο της στο πίσω μέρος, στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ανδρικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ευχαριστούν θερμά την εταιρεία Line Promotions για τη διαχρονική υποστήριξη στην ομάδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ