Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φίλους /ες του Σωματείου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία κλιματιστικών GREE για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2024. Το λογότυπο της GREE θα βρίσκεται, όπως και πέρσι, στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας που η GREE βρίσκεται στην ομάδα των χορηγών μας για ακόμη δύο ποδοσφαιρικές περιόδους, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό brand στον τομέα των κλιματιστικών και αρμόζει στο εκτόπισμα και τη δυναμική του συλλόγου μας.

Η GREE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στη βιομηχανία κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση παγκοσμίως, κατέχοντας το 33% της παγκόσμιας παραγωγής και παρουσία σε πέραν των 200 χωρών. Εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading η οποία ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία GREE για τη διαχρονική υποστήριξη στην ομάδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ