Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρία Α/ΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ (“VITEX”) για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η πετυχημένη συνεργασία μας με την εταιρία Α/ΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Η άριστη συνεργασία και η επαγγελματική σχέση που έχουμε αναπτύξει εδώ και 5 χρόνια αποτελούν τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται η μακροχρόνια πορείας μας.

Ευχαριστούμε για την διαχρονική σας στήριξη!

 

Η εταιρεία Α/ΦΟΙ ΑΝΔΡΕΟΥ δήλωσαν:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Νέα Σαλαμίνα για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε από το 2016, και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχιστεί με επιτυχία και φέτος με την ίδια προσπάθεια , πάθος και ενθουσιασμό που έχουν επιδείξει και οι δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια.

Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας , για 5η συνεχόμενη χρονιά , ως κύριος χορηγός στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας με το εμπορικό σήμα VITEX, (την Νο1 Ελληνική Βιομηχανία οικοδομικών χρωμάτων και μονωτικών υλικών) , προσφέροντας καινοτόμες λύσεις πάντοτε με αξία και σεβασμό στον καταναλωτή.

Στην Κύπρο η Νο.1 ελληνική βιομηχανία χρωμάτων Vitex,διανέμετε από το 2012, από την εταιρεία Α/φοί Ανδρέου, που έχει ως βασικό της στόχο την ποιοτική και σωστή εξυπηρέτηση του δικτύου και των πελατών της.

Επίσης η εταιρεία Α/φοί Ανδρέου είναι ο διανομέας των προϊόντων Vitex, του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm και των ναυτιλιακών χρωμάτων Eumaria.

Ευχόμαστε στην Νέα Σαλαμίνα να έχει μια εξαιρετική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα και γενικότερα στον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου να απολαύσει ένα πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του fairplay.»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ