Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/07 στο γήπεδο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, η συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων, Προέδρου της ΚΟΠ, ΚΟΑ, Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων, αρμόδιων υπουργείων, εκπροσώπων δημαρχείων Αμμοχώστου και Λάρνακας και κοινότητας Άχνας και των Προέδρων της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Ανόρθωσης Αμμοχώστου και Εθνικού Άχνας

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους , επισήμανε την σημαντικότητα της βοήθειας που χρειάζονται τα προσφυγικά Σωματεία από την πολιτεία για άμεση αναβάθμιση των Σταδίων και των χωρών εγκαταστάσεων τους.

Από την πλευρά τους, η Επιτροπή Προσφύγων, μέσω του Προέδρου της, κ. Νίκου Κέττηρου, υπογράμμισε την αναγκαιότητα εμπλοκής της Πολιτείας για εξεύρεση και έγκριση κονδυλίων προς τον σκοπό αυτό.

Μέσα στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν, ορίστηκε η 26/7 ως η τελική ημερομηνία υποβολής τελικών μελετών για αναβάθμιση μέσω της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων.

Τόσο η ΚΟΠ μέσω του Προέδρου της, όσο και ο ΚΟΑ και το Υπουργείο Οικονομικών δεσμεύτηκαν όπως θέσουν ως άμεση τους προτεραιότητα το θέμα και να διατηρήσουν συνεχή επαφή με τα Σωματεία και τα εμπλεκόμενα μέρη μέχρι την οριστική επίλυση του ζητήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για τη συμμετοχή και στήριξη τους προς τα αιτήματα μας καθώς η σημερινή συνάντηση είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ως ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, θα συνεχίσουμε να είμαστε σε διαρκή συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, όπως πράττουμε για δεκαετίες, και ευελπιστούμε όπως η πολιτεία δώσει οριστική λύση σε χρόνια προβλήματα που διαιωνίζονται και ταλαιπωρούν το φίλαθλο κοινό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ