Προς όλους τους Σαλαμιναίους

Αγαπητοί φίλοι,

Το θεωρώ τιμή μου που ήμουν μέρος της Νέας Σαλαμίνας για 8 συνολικά χρόνια. Όμως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω έχοντας αναπτύξει τόσο δυνατούς δεσμούς με την ομάδα που τη θεωρώ πλέον οικογένειά μου.

Η παρουσία μου στην ομάδα κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων μου έδωσε την ευκαιρία και το προνόμιο να συνεργαστώ με πάρα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, κάποιους με τους οποίους έχουμε πλέον αναπτύξει φιλίες ζωής. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί η Νέα Σαλαμίνα με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο και ως επαγγελματία.

Η διαδρομή αυτή δεν ήταν εύκολη. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και δοκιμασίες αλλά με τη στήριξή σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και το σημαντικότερο να βγούμε δυνατότεροι και συνάμα σοφότεροι.

Λόγω αυτής της στήριξης καταφέραμε όλοι μαζί να εξελίξουμε τον τρόπο λειτουργίας του Σωματείου επιφέροντας καινοτόμες αλλαγές με τις οποίες αξιοποιούσαμε αποτελεσματικά τους περιορισμένους οικονομικούς μας πόρους για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε με αξιώσεις στη νέα τάξη πραγμάτων του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Μέσα σ’  αυτά τα πλαίσια θεωρώ ότι δημιουργήσαμε μια αξιοζήλευτη ομάδα που έκανε τους Σαλαμιναίους περήφανους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννο Χρυσοστόμου και το Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάββα Πουρσαϊτίδη, το προπονητικό επιτελείο και το υπόλοιπο προσωπικό για την αγαστή συνεργασία μας στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω στον γενικό αρχηγό κ. Δημήτρη Λάζο για την άψογη συνεργασία που είχαμε στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα του είμαι πάντοτε ευγνώμων για το γεγονός ότι υπήρξε ασπίδα για την ομάδα και εμένα προσωπικά στις δύσκολες στιγμές παρά το όποιο προσωπικό του κόστος.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Γιώργο Καζαμία για την απίστευτη στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Η εκτίμησή μου προς αυτόν είναι απεριόριστη καθώς στις δύσκολες στιγμές στήριζε την ομάδα και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωση, την προσπάθεια και το πάθος που επιδείκνυαν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στο γήπεδο και μαζί δημιουργήσαμε αξέχαστες στιγμές για όλους τους φίλους της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της Σαλαμίνας που μας στήριζε στις δύσκολες στιγμές και μας έδινε τη δύναμη να συνεχίζουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Η δύναμη της Σαλαμίνας ήταν πάντοτε ο κόσμος της και είμαι σίγουρος ότι ειδικά τώρα με τις σύγχρονες προκλήσεις “Μόνη ποτέ δε θα την αφήσει”.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στη Νέα Σαλαμίνα.

Με εκτίμηση

Μάκης Παπαϊωάννου