Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί αύριο Σάββατο 03.12.2022 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα και το άθλημα.
Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η νότια κερκίδα (πέταλο) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παραχωρηθούν, η δυτική (κεντρική) και η ανατολική κερκίδα (θεωρεία).

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται δική τους ταλαιπωρία και πιθανότατα καθυστερημένη είσοδο τους στις κερκίδες.

Η ώρα 18:00 η Λεωφόρος Γιάννη Κρανιδιώτη θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο του σταδίου μέχρι τα φώτα τροχαίας Marks & Spenser και αντίθετα.

Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Για τους φιλάθλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο.
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο, οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:
Οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που θα έρχονται από Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, βγουν από την 2η έξοδο και ακολούθως από την 1η έξοδο αριστερά και να εισέλθουν στη Λεωφ. Ζαπάτα. Ακολούθως, από τα φώτα τροχαίας να στρίψουν δεξιά και να βγουν μετά από την 1η έξοδο του κυκλικού κόμβου KLEIMA.

Αυτοί που θα έρθουν από Λάρνακα και Κοκκινοχώρια, καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου και από εκεί να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης νοτιοδυτικά του σταδίου.

ΑΠΟΕΛ
Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που θα έρχονται από Λευκωσία από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς, να κατευθυνθούν ευθεία μέχρι την είσοδο της Λάρνακας (εκκλησία Αγίου Γεωργίου) και από εκεί να στρίψουν αριστερά προς το στάδιο Αμμόχωστος μέχρι τα φώτα Marks & Spenser και ακολούθως να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης νοτιοανατολικά του σταδίου.

Αυτοί που θα έρχονται από Λεμεσό από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να προχωρήσουν συνέχεια ευθεία μέχρι τα φώτα Marks & Spenser και ακολούθως να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης νοτιοανατολικά του σταδίου.

Για τη δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να αποφύγουν τη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη η οποία θα χρησιμοποιείται από τους οπαδούς της ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
Τονίζεται ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και καλούνται όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

  • Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
  • Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
  • Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
  • Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
  • Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
  • Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων θα βρίσκεται στο χώρο των ταμείων της κεντρικής εισόδου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24-804040.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.