Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί να έχει μια συνεχή και ανοικτή επαφή με τους φίλους / ες του Σωματείου μας, για αυτό και ανακοινώνει τη διεξαγωγή ανοικτών επαρχιακών συναντήσεων.

Σκοπός και στόχος, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία και η συζήτηση μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου και του κόσμου του Σωματείου. Στις επαρχιακές συναντήσεις θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα που απασχολούν το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και να ενημερωθεί ο κόσμος για το πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και να απαντήθούν ερωτήσεις που επιθυμεί ο καθένας / καθεμία να απευθύνει στα μέλη του ΔΣ.

Ένας εξίσου σημαντικός λόγος που διοργανώνονται οι επαρχιακές συγκεντρώσεις είναι και η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ανακοινωθεί επίσημα στις 30 Ιουλίου. Κύριος οικονομικός αιμοδότης του Σωματείου μας ήταν και είναι ο κόσμος του, που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει από το υστέρημα του και κρατά στη ζωή την ιδέα που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Φέτος, το ΔΣ ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας σε χαμηλότερες τιμές από την περσινή αγωνιστική περίοδο και τα έχει κατηγοριοποιήσει, για να μπορεί να απευθύνεται στο κάθε Σαλαμιναίο / α αναλόγως των οικονομικών του δυνατοτήτων. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα λειτουργεί συνεργείο που θα δέχεται αιτήσεις για εισιτήρια διαρκείας και η διαδικασία θα μπορεί να ολοκληρωθεί επί τόπου. Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθετυούν εισιτήριο διαρκείας και δε μπορούν να παρευρεθούν στις επαρχιακές συναντήσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο στο 7000 1948 ή στο Σωματείο 24 663090 για να προχωρήσουν τη διαδικασία.

Οι επαρχιακές συναντήσεις θα διεξαχθούν ως εξής:
– Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, Πάφος – Οίκημα Προμηθεά στις 19:00
– Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, Παραλίμνι – Οίκημα Συνδέσμου Φιλάθλων Red Rebels στις 19:00
– Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, Λεμεσός – Πολιτιστικό Κέντρο Πάνω Πολεμιδιών στις 19:00

Στα δύσκολα για ακόμα μια φορά δηλώνουμε παρόν!