Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους / ες του Σωματείου για το πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων του Σωματείου μας για την τρέχουσα βδομάδα.

Η ανδρική ποδοσφαιρικής ομάδα αγνωίζεται για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 14:30 στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίζεται για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 στο στο στάδιο «Δεν ξεχνώ-Επιστροφή» (Πολεμίδια) με αντίπαλο τη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας Κ19 – Κύπελλο:
Κ19 Κυριακή 23/01 13:30 ΑΠΟΕΛ Vs ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ –  Γήπεδο Pascal

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΟΠΑΠ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 11η Αγωνιστική

Τρίτη 18/01, 20:00 – Δικέφαλος Γερίου – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Κλειστή Αίθουσα Γυμνασίου Γερίου

Ενημέρωση για τμήμα MUAY THAI:

Ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής και αθλητής της ομάδας MUAY THAI του Σωματείου μας, Κυριάκος Χριστοδούλου (αθλητής του Νinos Gym Muay Thai)  ετοιμάζεται για 2ρη φορά να λάβει μέρος σε πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας IFMA που θα διεξαχθεί στην Τουρκία. Στο παγκόσμιο πρωτάθλμα του 2019 στην Αττάλια της Τουρκίας, ο αθλητής μας κατάφερε να ανέβει στο 1ο σκαλοπάτι της διοργάνωσης, μέσα από 16 πρωταθλητές στην κατηγορία του. Φέτος στις 12 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της IFMA.
Ο προπονητής μας Νίνος Χριστοδούλου, μεταξύ άλλων, θα είναι υπεύθυνος της αποστολής της Εθνικής Κύπρου, που αποτελείται από ακόμα 7 Αθλητές.
Ο αθλητής μας έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του με εντατικούς ρυθμούς, για να είναι έτοιμος στο πολύ υψηλό επίπεδο πρωταθλήματος που θα λάβει μέρος.
Ευχαριστούμε την Παγκύπριο Ομοσπονδία ΚΟΜ που είναι στο πλευρό μας, επίσης ευχαριστώ όλους τους χορηγούς που θα μας βοηθήσουν στο να καλύψουμε τα έξοδα μας γιαυτη την αποστολή.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ