Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους / ες του Σωματείου για το πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσων του Σωματείου μας για την τρέχουσα βδομάδα.

Η ανδρική ποδοσφαιρικής ομάδα αγνωίζεται για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο στάδιο ΓΣΖ με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου. Ο αγώνας της ομάδας μας θα είναι τηλεοπτικός.

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα θα ψάξει για την 4η συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Λυμπιών, στις 11:00 στο Στάδιο του Απόλλωνα Λυμπιών.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των μικρότερων ομάδων μας για το πλαίσο της 5ης αγνωιστικής της Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων, Σάββατο 16 Οκτωβρίου:

Κ14 10:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ
Κ15 12:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ
Κ16 10:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ
Κ17 12:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ
Κ19 16:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΠΑΦΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΡΟΜΟΛΑΞΙΑΣ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες μας για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου:

Κ14 10:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΜΕΝΕΟΥ
Κ15 Ώρα: 11:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ Συνεργασία Ελπίδας Λιοπετριού – Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΑΣ ΠΑΣΤΟΥ (ΟΡΦΕΑ ΑΘΗΑΙΝΟΥ)

Στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των τμημάτων του Σωματείου μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ