Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων του φονικού σεισμού στην Τουρκία και στη Συρία που άφησε πίσω ανείπωτη θλίψη και καταστροφή.

Η σκέψη μας στρέφεται ιδιαίτερα στις οικογένειες των Τουρκοκύπριων συμπατριωτών μας από την Αμμόχωστο που έχασαν τους δικούς του ανθρώπους από το κτύπημα του εγκέλαδου. Μια ομάδα Τουρκοκύπριων μαθητών με τους δασκάλους τους ταξίδεψαν για να αγωνιστούν σε αγώνες πετόσφαιρας και δυστυχώς θάφτηκαν κάτω από τα συντρίμμια. Ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης και αλληλεγγύης, το ΔΣ αποφάσισε όπως οι σημαίες στις εγκαταστάσεις του Σωματείου μας θα κυματίζουν μεσίστιες για 3 μέρες. Πρόθεση μας είναι να επισκεφθούμε τις οικογένειες των θυμάτων σε κατοπινό στάδιο.

Επίσης, έχουμε ήδη εισηγηθεί στην ΚΟΠ όπως στην 24η αγωνιστική τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμην των θυμάτων. Το ίδιο αίτημα έχει καταθέσει και στην ΚΟΠΕ η πετοσφαιρική μας επιτροπή για τον σημερινό αγώνα ανδρών με αντίπαλο την Ανόρθωση και τον αυριανό αγώνα γυναικών με αντίπαλο την Ολυμπιάδα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ