Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στα πλαίσια των εορτασμών για τα 74α γενέθλια της παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση “ΒΑΡΚΑ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ”, της Θεατρικής Πορείας Λεμεσού. Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Μάρως Θεοδωράκη και είναι ένα αφιέρωμα στα άγνωστα παιδικά χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη.

Η παράσταση εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών του Σωματείου μας για την επέτειο των εορτασμών των 74ων γενεθλίων του και είναι ορισμένη για την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο θέατρο Ριάλτο. Η γενική είσοδος είναι στα 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ηελκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Ριάλτου στο σύνδεσμο https://rialto.interticket.com/program/varka-sto-gialotheatriki-poreia-2515 ή μπορεί να επικονωνήσει στα τηλέφωνα 99 431353 / 99 543406 / 99 377500.

Μέσω της διοργάνωσης της 2ης μεγάλης εκδήλωσης μέσα στο Μάρτιο αποδεικνύουμε ακόμα μια φορά ότι η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο αλλά έχει βαθιές ρίζες στα πολιτιστικά και άλλα δρώμενα της Κύπρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ