Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 13/9 και ώρα 18:30 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την Ε.Ν.Π για την Νότια κερκίδα (πέταλο) έχουν ως εξής :

Κανονικό : €15
Μαθητικό : €10
Παιδικό : €1

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παρεβρεθούν στον αγώνα πρωταθλήματος θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail ticketing@neasalamina.com από αύριο Τετάρτη από τις 9:00-13:00 και Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου και ακολούθως μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Παρασκευή 11/9 στις 18:00.

Στο στάδιο θα λειτουργήσει η κεντρική εξέδρα, το πέταλο και τα boxes μόνο για τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα χρησιμοποιηθούν οι εισόδοι 1-2-3-4 και 6.

Στους αγώνες ισχύει η κάρτα φιλάθλου η οποία έχει ανανεωθεί αυτόματα.

Εκδοτήρια κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρχουν ανοικτά την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε και απο την κεντρική είσοδο πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/ από την Τετάρτη 9/9.

Παρακαλούμε επίσης όλους τους φίλους αθλητικογράφους να επικοινωνούν μέχρι και κάθε Τετάρτη πριν τον αγώνα με το γραφείο ΤΥΠΟΥ του σωματείου μας για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρία όπως απαιτεί το πρωτόκολλο.

Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στηρίζουμε με την παρουσία μας την ομάδα μας σε κάθε αγώνα!

Γινόμαστε ασπίδα προστασίας της αγαπημένης μας ομάδας.

Η παρουσία μας κρίνει το αποτέλεσμα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ