Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο επίσημο αγώνα της ομάδας μας την
Δευτέρα 24/8 και ώρα 19:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας για την Νότια κερκίδα (πέταλο) έχουν ως εξής :

Κανονικό : €15
Μαθητικό : €10
Παιδικό : €1

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παρεβρεθούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail info@neasalamina.com από σήμερα Τρίτη μέχρι και Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 εκτός Τετάρτη απόγευμα αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου και ακολούθως να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Δευτέρα 24/8 στις 13:00.

Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας που δεν έχουν ανανεώσει μέχρι σήμερα στις 18:00.

Στο στάδιο θα λειτουργήσει η κεντρική εξέδρα και τα boxes μόνο για τους φίλους της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και θα χρησιμοποιηθούν οι εισόδοι 1-2-3-4 και 6.

Στους αγώνες ισχύει η κάρτα φιλάθλου η οποία έχει ανανεωθεί αυτόματα.

Εκδοτήρια κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρχουν ανοικτά την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε και απο την κεντρική είσοδο πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/ από την Παρασκευή 21/8 και σε περίπτωση που δεν θα έχουν εξαντληθεί.

Παρακαλούμε επίσης όλους τους φίλους αθλητικογράφους να επικοινωνούν μέχρι και κάθε Τετάρτη πριν τον αγώνα με το γραφείο ΤΥΠΟΥ του σωματείου μας για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρία όπως απαιτεί το πρωτόκολλο.

Πάρε την θέση σου δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

Στηρίζουμε την προσπάθεια της ομάδας μας!

Ενωμένοι πετυχαίνουμε πολλά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ