Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους/ες του Σωματείου ότι μόλις ολοκληρώθηκε η τακτική συνεδρία και μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα του ποδοσφαιριστή μας Τσίκο Μπάνζα. Επειδή έχουν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα επιθυμούμε να ενημερώσουμε για το πώς έχει σήμερα η κατάσταση.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου η Ανόρθωση είχε αποστείλει γραπτώς επίσημη πρόταση προς το Σωματείο μας για να συμφωνήσουμε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τσίκο Μπάνζα. Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την ύπαρξη πρότασης και σήμερα έτυχε συζήτησης στα πλαίσια της συνεδρίας. Αυτή είναι η μοναδική επίσημη πρόταση που υπάρχει ενώπιον μας σήμερα.

Το ΔΣ έχει συμφωνήσει για το πώς θα κινηθεί στη συζήτηση της πρότασης και έχει εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο, Γιώργο Κωνσταντίνου, και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αντρέα Λάζο, να συζητήσουν με την Ανόρθωση μέσα στα πλαίσια που έχουν τεθεί. Ξεκαθαρίζουμε ότι έχει κατατεθεί μια πρόταση και αυτή αποτελεί τη βάση συζήτησης μας με την ενδιαφερόμενη ομάδα.

Καλούμε τον κόσμο μας να ενημερώνεται μόνο μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις του επίσημου Σωματείου για να έχει σωστή και έγκυρη ενημέρωση. Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το ΔΣ θα επανατοποθετηθεί όταν έχει εξελίξεις και θα ενημερώσει για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Μόνη διαβεβαίωση είναι ότι το ΔΣ θα παραχωρήσει τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή μόνο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά και στα επίπεδα που το ίδιο έχει θέσει. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετήσουμε το καλώς νοούμενο συμφέρον του Σωματείου μας και με αυτό το γνώμονα θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ