Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες των επόμενων φιλικών της ομάδας μας.

Το Σάββατο 21/08 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας στις 18:00. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 14 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στον αγώνα θα ακολουθηθεί το διάταγμα / πρωτόκολλο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ως αυτό έχει εκδοθεί την 21η Ιουλίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου απαιτεί για πρόσωπα ηλικίας άνω των 16 ετών:

  • Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα
  • Έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
  • Άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
  • Άτομα ηλικίας 12-15 μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
  • Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δε δύναται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, καθώς και αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
  • Νοουμένου ότι δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων τα άτομα κάτω των 12 ετών θα εξαιρούνται.

Το φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο το ΑΣΙΛ στο στάδιο ΓΣΖ (18:30) θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και ως εκ τούτου οι φίλοι / ες του Σωματείου δε θα μπορούν να το παρακολουθήσουν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ