Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου που είναι ορισμένος για το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στις 16:00, στο γήπεδο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερών Τρίτη – Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24 663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
  • Παιδικό: δωρεάν

Σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΚΟΠ τα ισχύοντα μέτρα για την παρουσία θεατών στα γήπεδα τροποποιούνται και είναι:

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2021 επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 50% της χωρητικότητας του γηπέδου με υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

  • Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια Covid-19
  • Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης
  • Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR  ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.

Επίσης, εάν και εφόσον δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται:

  • Παιδιά κάτων των 6 ετών
  • Παιδιά μεταξύ 6-11 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 7 ημερών.
  • Παιδιά μεταξύ 12-17 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.
  • Άτομα άνω των 18 ετών και άνω που δε δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία επιδεικνύουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR (τις τελευταίες 72 ώρες) ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(τις τελευταίες 48 ώρες).

Επίσης, υπενθυμίζουμε όσους/ες θα παρευρεθούν στο γήπεδο ότι η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα πρέπει να υπάρξει καθολική εφαρμογή, καθώς έχουν γίνει και ειδικές συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ