Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που είναι ορισμένος για το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 15:30, στο N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ημερών Τρίτη – Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 7000 1948 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

 • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
 • Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
 • Παιδικό: δωρεάν

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ως ένδειξη ελάχιστης εκτίμησης προς τις γυναίκες φίλες και οπαδούς του Σωματείου μας, αποφάσισε όπως όλες οι γυναίκες θα δικαιούνται δωρεάν είσοδο, τιμώντας με αυτή τη συμβολική πράξη τη μέρα της γυναίκας που εορτάζεται στις 8 Μαρτίου. Οι γυναίκες φίλες του Σωματείου μας ήταν πάντα βοήθεια και στήριγμα σε όλες τις περιόδους για το Σωματείο μας και είναι ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης!

Από τις 21 Φεβρουαρίου 2022 επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 70% της χωρητικότητας του γηπέδου με υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις πιο κάτω προϋποθέσεις:

 • Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια Covid-19
 • Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης
 • Άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR  ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.
 • Η είσοδος θα επιτρέπεται με την προσκόμιση SafePass (τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test ισχύος 24 ωρών).

Επίσης, εάν και εφόσον δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων, εξαιρούνται:

 • Παιδιά κάτων των 6 ετών
 • Παιδιά μεταξύ 6-11 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 7 ημερών.
 • Παιδιά μεταξύ 12-17 ετών που επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου εντός 72 ωρών.
 • Άτομα άνω των 18 ετών και άνω που δε δύνανται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία επιδεικνύουν σχετική ιατρική βεβαίωση καθώς και αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR (τις τελευταίες 72 ώρες) ή τέστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου(τις τελευταίες 48 ώρες).

Επίσης, υπενθυμίζουμε όσους/ες θα παρευρεθούν στο γήπεδο ότι η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα πρέπει να υπάρξει καθολική εφαρμογή, καθώς έχουν γίνει και ειδικές συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ