Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που είναι ορισμένος για την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 19:00, στο γήπεδο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαδικτυακά από την πλατφόρμα https://tickets.stadium-360.net/salamina/ .

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ

Στον αγώνα της πρεμιέρας η ομάδα μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη αλλά οι φίλοι/ες της ομάδας μας θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα και τον μισό χώρο από την πλευρά των boxes (1-13). Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στο χώρο των boxes έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν εισιτήριο στη συγκεκριμένη πλευρά, πληρώνοντας το αντίτιμο των 20 ευρώ που έχει οριστεί για το εισιτήριο του αγώνα από τη γηπεδούχο ομάδα. Για το χώρο των boxes προτεραιότητα θα έχουν όσοι/ες έχουν προμηθευτεί και εξοφλήσει τα εισιτήρια διαρκείας τους των κατηγοριών Premium, Platinum και Diamond.

Υπενθυμίζουμε ότι για την προμήθεια εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου. Οι είσοδοι για τον αγώνα της Παρασκευής θα ανοίξουν στις 17:30. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 7000 1948 ή με το Σωματείο στο 24 663090 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ