Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο αγώνας είναι ορισμένος για το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 14:30, στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών.

Για το συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα μας έχει στη διάθεση της πολύ μικρό αριθμό κανονικών εισιτηρίων και περιορισμένο αριθμό μαθητικών εισιτηρίων. Ενημερώνουμε πως τη μέρα του παιχνιδιού δε θα ανοίξουν ταμεία πώλησης για τη δική μας ομάδα και για αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο προπώληση. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη και Παρασκευή και οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το Red Shop στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή, σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00) ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24 663090 για να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις. Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 4 ευρώ
  • Παιδικό εισιτήριο: Δωρεάν

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου αλλά και την ανακοίνωση της ΚΟΠ ημερομηνίας 9 Οκτωβρίου 2021 αυτά που ισχύουν για την παρουσία θεατών στα γήπεδα είναι:
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου, νοουμένου ότι τηρείται μια από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (εμβολιασμός και με τις 2 δόσεις ή εμβολιασμός με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson και μετά από πάροδο δύο εβδομάδων)
Πιστοποιητικό ανάρρωσης από τη νόσο COVID-19 τους τελευταίους έξι μήνες
Πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος από εξέταση PCR με ισχύ 72 ωρών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ