Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του πρώτου εντός έδρας επίσημου αγώνα για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ Λύσης , το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο N. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή. Η είσοδος έχει οριστεί:

Γενική είσοδος – 10 ευρώ γενική είσοδος
Μαθητικό – 5 ευρώ
Παιδικό – 1 ευρώ

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας δεν παρέλαβαν τα εισιτήρια τους, μπορούν να το πράξουν πριν την έναρξη του αγώνα από το ticket office, δίπλα από την είσοδο 1. Καλούνται όσοι / ες θα παρευρεθούν στο γήπεδο για να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας ή για να προμηθευτούν εισιτήριο να προσέλθουν νωρίς για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε συνωστισμός ή καθυστέρηση στην είσοδο στο γήπεδο.

Εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται ήδη από το Red Shop και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν την Τρίτη & Πέμπτη μεταξύ των ωρών 09:00-13:00 και 15:00-18:00 ή Τετάρτη μεταξύ των ωρών 09:00-13:00.

Όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων, το Σωματείο μας είναι υποχρεωμένο να ακολουθήσει αυστηρά το διάταγμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ως αυτό έχει εκδοθεί την 21η Ιουλίου 2021. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία θεατών σε ποδοσφαιρικούς αγώνες με πληρότητα 75% της χωρητικότητας του γηπέδου απαιτεί για πρόσωπα ηλικίας άνω των 16 ετών:

Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα
Έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
Άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
Άτομα ηλικίας 12-15 μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
Πρόσωπα ηλικίας 16 ετών και άνω που δε δύναται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και τα οποία προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, καθώς και αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
Νοουμένου ότι δεν υπερβένεται ο συνολικός μέγιστος αριθμός προσώπων τα άτομα κάτω των 12 ετών θα εξαιρούνται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ