Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 18:30 και θα διεξαχθεί στο Ν. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμμοχώστου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Κανονικά €15
  • Μαθητικά €10
  • Παιδικά €5
  • Boxes €30

Οι φίλοι / ες της ομάδας μας μπορούν να προαγοράσουν το εισιτήριο τους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω του link  http://salamina.stadium-360.net/ .  Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κρατήσουν τη θέση τους αφού ενωθούν με το σύστημα, κάτω από την επιλογή «reservations». Από το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η προπώληση θα ισχύει για όλους / ες.

Για τους φίλους των φιλοξενουμένων θα λειτουργεί παράλληλα ηλεκτρονική πλατφόρμα και μπορούν να προαγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω του http://guest.stadium-360.net/ O Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεση του 1 500 εισιτήρια που αφορούν το νότιο πέταλο.

Τα ταμεία και οι είσοδοι στο γήπεδο θα είναι διαθέσιμα από τις 17:00, τη μέρα του αγώνα – Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Την Τετάρτη το μεσημέρι του Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου θα παραθέσει γεύμα στην αποστολή του Παναθηναϊκού και παράλληλα θα τιμήσει το σύλλογο για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Επίσης, το ΔΣ θα τιμήσει και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς είναι από τις προσωπικότητες που έχει διαπρέψει σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί και κατά γενική ομολογία είναι ένας άνθρωπος που χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του Σωματείου στο 7000 1948.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ