Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ εξαγγέλλει έκτακτο οικονομικό διάβημα με στόχο την άμεση κάλυψη τρεχόντων εξόδων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου έχει εξουσιοδοτήσει το νέο ΔΣ να προχωρήσει σε οικονομικό άνοιγμα, στα πλαίσια πάντοτε των δυνατοτήτων μας, όμως το ΔΣ είναι σε συνεχή εγρήγορση για εξεύρεση επιπλέον οικονομικών πόρων.

Έχουν ήδη τροχοδρομηθεί για το άμεσο μέλλον δραστηριότητες όπως το έκτακτο οικονομικό διάβημα, καμπάνια προσέλκυσης νέων διαφημίσεων, σχεδιασμός για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας σε χαμηλότερες τιμές, εκστρατεία εγγραφής νεών μελών, αναβάθμιση της μπουτίκ, οργάνωση εκδηλώσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, φιλικά παιχνίδια και άλλα.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει να κυκλοφορεί το λαχείο του Σωματείου μας, με δώρο αυτοκίνητο Mitsubishi ASX 2.0L 150hp όπου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου 2021. Η κλήρωση θα γίνει από διακεκριμένο ελεγκτικό οίκο μέσω αδιάβλητης και αξιοκρατικής διαδικασίας.

Οι φίλαθλοι αλλά και οι απλοί φίλοι/ες του Σωματείου έχουν ανταποκριθεί δεκάδες φορές στο κάλεσμα μας για οικονομική στήριξη και σε καμία περίπτωση η επιβίωση δε θα είχε επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη στήριξη όλων σας. Θεωρούμε ότι το Σωματείο μας έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό την πολυπόθητη οικονομική εξυγίανση και επιθυμούμε να βάλουμε στέρεες βάσεις και για την αγωνιστική αναγέννηση.

Είμαστε πεπεισμένοι πως για ακόμα μια φορά ότι και αυτή η προσπάθεια μας θα αγκαλιαστεί και πως οι φίλαθλοι και φίλοι/ες του Σωματείου θα είναι αρωγοί σε όλες τις δραστηριότητες αλλά και αγώνες όλων των τμημάτων του Σωματείου μας.

Εκτός από τις οργανωμένες εκστρατείες οι φίλοι του Σωματείου μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία μας στο 24 663090 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@neasalamina.com ή και μέσω των επίσημων λογαριασμών του Σωματείου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στα δύσκολα για ακόμα μια φορά δηλώνουμε παρόν!