Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θέλει να απευθυνθεί στον κόσμο του Σωματείου στα πλαίσια της ειλικρινούς και ανοικτής επικοινωνίας που διατηρεί και που επιθυμεί να διατηρήσει, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους/ες όσους /ες έκαναν το ταξίδι στη Χλώρακα και παρευρέθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον  Ακρίτα στηρίζοντας ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.  Παρόλο που η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος στο πλευρό τους και προσπαθούσε να τους εμψυχώσει. Το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη στήριξη.

Είναι γεγονός ότι η μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή δε μας αφήνει ικανοποιημένους, όπως ούτε και το χθεσινό αποτέλεσμα, και αναγνωρίζουμε πλήρως την απογοήτευση και τις ανησυχίες του κόσμου μας.

Παράλληλα όμως, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, μαζί με την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να εξυπηρετήσει το πλάνο και τους στόχους που είχαν τεθεί εξαρχής.

Το ΔΣ σχεδίασε και παρουσίασε στην τελευταία εκλογική Γενική Συνέλευση το πλάνο λειτουργίας του για τα επόμενα 2 χρόνια, όση και η θητεία του ΔΣ, το οποίο είχε γίνει αποδεκτό ομόφωνα από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη. Αυτό μας γεμίζει με πίστη ότι το πλαίσιο λειτουργίας που παρουσιάστηκε έπεισε και θεωρούμε ότι με την εφαρμογή του το Σωματείο μας θα λειτουργεί σε πιο επαγγελματικά πλαίσια.

Παρόλες τις μέχρι τώρα αστοχίες συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ο καθένας από το πόστο του, και να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε και να λειτουργήσουμε όπως ο / η κάθε Σαλαμιναίος / α ονειρεύεται και επιθυμεί.

Καλούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο μας να δείξει το μεγαλείο του στηρίζοντας τις προσπάθειες, όπως έκανε άλλωστε διαχρονικά.

Τέλος, προτρέπουμε τον καθένα και καθεμιά από εσάς να κωφεύει σε οποιαδήποτε κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και αχρείαστη αναστάτωση. Υπογραμμίζουμε ότι, κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, η επικοινωνία που διατηρεί το ΔΣ του Σωματείου με όλους εσάς θα είναι συνεχής και ειλικρινής. Την ατζέντα του Σωματείου μας την καθορίζουν οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και εκφράζονται μέσω των τακτικών συνεδριών του ΔΣ και μέσω του κόσμου μας από τις τακτικές ή έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ