Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους φίλους/ες του Σωματείου ότι για ακόμα μια φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουμε παραπεμφθεί στη Δικαστική Επιτροπή με σωρεία καταγγελιών από τον πρόσφατο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 16ης Αγωνιστικής με αντίπαλό την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας (21.12.2022). Μεταξύ άλλων κατηγοριών το Σωματείο μας παραπέμπεται για επεισόδια αλλά και για αντιαθλητικές συμπεριφορές που παρατηρήθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι παντελώς ξένες για την ιστορία του Σωματείου μας και μας προκαλούν θυμό και απογοήτευση. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ χαρακτηρίζεται από τις αρχές της αθλητοπρέπειας, του ευ αγωνίζεσθαι και του τίμιου παιχνιδιού και στα παιχνίδια της επιθυμεί να διαφυλάσσει την ασφαλή παρουσία τόσο των φιλάθλων αλλά και των οικογενειών που παρευρίσκονται στους αγώνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι από τον επόμενο εντός έδρα αγώνα της ομάδας μας θα γίνεται αυστηρότερος έλεγχος πριν, αλλά και κατά την διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας και έχει αποφασίσει τα εξής μέτρα:

1. Ενδελεχής έλεγχος για μεταφορά ύποπτων και/ή επικίνδυνων αντικείμενων πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Στάδιο
2. Απαγόρευση εισόδου και/ή παρουσία φιλάθλων στο Στάδιο που φέρουν τέτοια αντικείμενα στην κατοχή τους ή δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν τον αγώνα
3. Αυξημένος αριθμός επιτηρητών στους εντός έδρας αγώνες

Οι φίλαθλοι μας καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Αρχής Σταδίου και να παραμείνουν μακριά από αντιαθλητικές συμπεριφορές που λειτουργούν εις βάρος του Σωματείου μας. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια το Σωματείο και ο κόσμος του δίνουν έναν τεράστιο αγώνα για την ομαλοποίηση της οικονομικής κατάστασης και είναι απαράδεκτο να στερούνται οικονομικοί πόροι λόγω παραβατικών συμπεριφορών.

Τέλος, δηλώνουμε σιγουριά ότι όσες / οι θα παρευρίσκονται στο γήπεδο θα τηρούν ευλαβικά τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται και δεν θα έχουμε επανάληψη ανάλογων συμπεριφορών στο μέλλον. Το Σωματείο μας έχει μάθει να επιβιώνει μέσα από ομαδικότητα, σύμπνοια και ομαδική δουλειά και με τη συμπαράσταση όλων μας ευελπιστούμε να πετύχουμε και τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους, γιορτάζοντας τα 75χρονα μας όπως αρμόζει στην ιδέα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ