Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου σας προσκαλεί όπως τιμήσετε με τη παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνει με την ευκαιρία των 74ων γενεθλίων του σωματείου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάτω από τον τίτλο «ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ».

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν, μεταθανάτια και εν ζωή, πρώην αθλητές στίβου που τίμησαν το σωματείο σε αγώνες στίβου κατά την περίοδο 1948 – 1974. Πιο συγκεκριμένα θα βραβευτούν μεταθανάτια οι Ιάκωβος (Κουμής) Κκεσέ, Παναγιώτης Βιολάρης και Κώστας Μανώλη. Παρών για να τιμηθούν θα είναι και οι αθλητές μας Ζέλος Ζένιου Τσιλλάρας, Κυριάκος Τσιλλάρας, Σαββάκης Λουκά, Γιαννάκη Δημητρίου Ττοφαρής, Γεώργιος Τσιάκκιρος, Φλουρής Σταύρου και Ευθύμιος Λοϊζής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 και ωρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα «Παύλος Λιασίδης», Δήμου Λύσης, Συνοικισμό Τσιακκιλερού.Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση στους φίλους / ες του Σωματείου, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ναπαρευρεθεί στην εκδήλωση, καθώς το ελάχιστο που έχουμε να προσφέρουμε στους αθλητές μας που τίμησαν τα ερυθρόλευκα χρώματα όταν εκδιώχθηκαν από τον ΓΣΕ λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων τους, είναι η παρουσία μας και το χειροκρότημα μας!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ