Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια το φίλο Γιώργο Φαντάρο που διετέλεσε πέραν των 2 δεκαετιών εκπρόσωπος του Σωματείου μας στα σώματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Όπως μας έχει ενημερώσει προ μηνών, με το πέρας της θητείας του ο Γιώργος είναι έτοιμος να αποχωρήσει και μετά από τόσα χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς, να συνεχίσει να προσφέρει στο Σωματείου μας σε όποιο θέμα του ζητηθεί αλλά και να στηρίζει το νέο εκπρόσωπο μας στην Ομοσπονδία.

Κρίνουμε ότι έχει αντιπροσωπεύσει τις αρχές και αξίες του Σωματείου μας επάξια και ότι όλα αυτά τα χρόνια πορεύτηκε με σύνεση, σοβαρότητα και συνέπεια προσπαθώντας να συμβάλει εποικοδομητικά σε όποια θέματα προέκυπταν.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Φαντάρος με τους συνεργάτες του είναι οι στυλοβάτες της διατήρησης και της επιβίωσης του πετοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών του. Κατάφεραν να συστήσουν ξανά και τη γυναικεία ομάδα και μέσα από πολλές προσπάθειες και κόπους δημιούργησαν ομάδες ισχυρές με χαμηλούς προϋπολογισμούς.

Σημαντική είναι και η συμβολή στην καταγραφή των ιστορικών δρωμένων του Σωματείου μας, αφού μαζί με τον Πάμπο Στυλιανού ήταν οι πρωτεργάτες συγγραφή των λευκωμάτων για τα 50χρονα και 70χρονα του Σωματείου μας αλλά και του βιβλίου που ετοιμάζεται προς τιμή του εκ των ιδρυτών μας Νική Γεωργίου.

Kλείνοντας, δεν ευχόμαστε καλή συνέχεια γιατί ο Γιώργος Φαντάρος θα συνεχίσει να είναι στις επάλξεις και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σωματείο μας, δίπλα από το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ