Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη
περπατώντας η Δόξα μονάχη
μελετά τα λαμπρά παλληκάρια
και στην κόμη στεφάνι φορεί
γεναμένο από λίγα χορτάρια
που είχαν μείνει στην έρημη γη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του σωματείου μας που βρέθηκαν στην Πάφο για να στηρίξουν την ομάδα μας αλλά και όλους τους φίλους για τα μηνύματα στήριξης προς το σωματείο μας.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης ήταν αναμενόμενο μετά τις αποφάσεις που παρθήκαν για την διεξαγωγή της χθεσινής αναμέτρησης.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ για ακόμη μια φορά κράτησε ψηλά την σημαία του σωματείο μας δίνοντας ακόμα μια άνιση μάχη με 22 ανθρώπους που απαρτίζουν το οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας να απουσιάζουν, με διαθέσιμους μόλις 5 ποδοσφαιριστές από τον κατάλογο Α, με 2 ποδοσφαιριστές από τον κατάλογο Β, με αρκετούς νεαρούς από τις ακαδημίες μας και με μόλις 5 προπονήσεις τις τελευταίες 18 μέρες.

Ηθικές νίκες στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν, όμως σε καμία περίπτωση το σωματείο μας δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται προβάλλοντας τα σημαντικά στον αθλητισμό όπως το ευ αγωνίζεσθαι, αξίες τις οποίες υπηρετούμε από τις 7 Μαρτίου 1948!

Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ να είστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα βγει πιο δυνατή μέσα από αυτές τις αντίξοες καταστάσεις που επικρατούν, εξάλλου έχουμε περάσει πολύ πιο δύσκολα στα 72 χρόνια ιστορίας μας και βγήκαμε νικητές!

Όλοι μαζί, κόσμος, Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ενωμένοι θα ορθώσουμε ξανά το ανάστημα μας κρατώντας ψηλά στον ουρανό την περήφανη ερυθρόλευκη σημαία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ