Η Meridianbet για ακόμη μια φορά παραμένει πιστή στο κοινωνικό της έργο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Meridianbet έκανε τη δωρεά της στον αφιλόκερδος οργανισμό WWF, υιοθετώντας μια Πολική αρκούδα.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ζώου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η Πολική αρκούδα αποτελεί και την μασκότ της εταιρείας μας, την οποία θα δείτε να κάνει την εμφάνιση της στα γήπεδα με την νέα σεζόν.

Με τη δωρεά μας προς την Πολική αρκούδα συνεισφέρουμε στην προσπάθεια να διαθέτει τα κατάλληλα αγαθά σε ένα κλίμα όπου θα μπορεί να έχει μια υγιής καθημερινότητα, καθώς εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής όπου λιώνουν οι πάγοι τίθεται σε κίνδυνο η ζωή της.

Το WWF είναι ένας οργανισμός όπου έχει σκοπό να βρίσκεται στο πλάι της φύσης και να προσφέρει σε μεγάλο βαθμό στα θέματα που αφορούν το περιβάλλον μας.

Έτσι με την σειρά της η Meridianbet κάνει το καθήκον της όπως το έχει συνηθίσει, θέλοντας να δώσει το δικό της χέρι βοηθείας σε ένα ζωάκι που το έχει ανάγκη.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «WWF» έχει ως μέλημα την προστασία της φύσης και η οποιαδήποτε είναι εξαιρετικά σημαντική.

Το WWF είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που μετρά πάνω από 12.000 ενεργούς υποστηρικτές, που δίνουν δύναμη σε αυτό το αξιοθαύμαστο έργο που παραδίδει διαχρονικά στην κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πως μπορείτε να συνεισφέρεται στο «WWF» επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ