Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους/τις φίλους/ες του Σωματείου μας ότι εδώ και 10 μέρες κυκλοφορεί ο λαχνός οικονονικής ενίσχυσης του για κάλυψη των οικονομικών αναγκών.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, η βελτίωση των οικονομικών δεδομένων του Σωματείου μας είναι αλματώδης αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε. Η χρηστή διαχείριση και η ορθολογική χρήση των οικονομικών αποθεμάτων αποτελούν προτεραιότητα.

Με την έκδοση και πώληση του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης θα καλυφθούν άμεσες ανάγκες του Σωματείου, έτσι ώστε να κυλήσει η αγωνιστική περίοδος ομαλά, χωρίς προσκόμματα ή ελλείψεις.

Η διαδικασία του οικονομικού λαχνού ολοκληρώνεται επίσημα την 6η Ιανουαρίου 2022 όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του μεγάλου μας δώρου που είναι μια Mimoto e4 200cc αξίας 4 200 ευρώ, μια προσφορά της εταιρείας Motowarehouse – εισαγωγέας των σκούτερ Sym & CFMOTO.

Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 10 ευρώ και όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του ΔΣ για προμήθεια των λαχνών ενίσχυσης ή να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία μας στο 24 663090 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@neasalamina.com / press@neasalamina.com ή και μέσω των επίσημων λογαριασμών του Σωματείου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ