Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας το Σάββατο 17/10 και ώρα 18:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή με αντίπαλο την ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχουν ως εξής :

Κανονικό : €15
Μαθητικό : €10
Παιδικό : €1

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ θα παρεβρεθούν στον αγώνα πρωταθλήματος θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου μας στο 24663090 ή στο e-mail ticketing@neasalamina.com απο αύριο Τετάρτη από τις 9:00-13:00 και Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου και ακολούθως μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Παρασκευή στις 18:00.

Στους αγώνες ισχύει η κάρτα φιλάθλου η οποία έχει ανανεωθεί αυτόματα.

Εκδοτήρια κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρχουν ανοικτά την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών.

Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε και απο την είσοδο της κεντρικής κερκίδας πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία.

Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας από την διεύθυνση https://online.theasis.cy.net/ticketonline/salamina/gr/tickets/

Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ η ομάδα μας μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα θα δώσει την δίκη της μάχη. Μοναδικός της σύμμαχος ο μεγάλος κόσμος της, που γίνεται επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης μας ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στηρίζουμε την ομάδας μας σε όλη της διάρκεια του ενενηνταλέπτου και χειροκροτούμε την κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι! Κόσμος, Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να βγάλουμε νικήτρια την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ξεπερνώντας αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που έχουμε βιώσει.

Δύναμη μας εσείς!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ