Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει όσους/ες έχουν προμηθευτεί λαχνό για την κλήρωση που ήταν ορισμένη στις 6 Ιανουαρίου 2022 ότι αναβάλλεται, καθώς με βάση τα νέα πρωτόκολλα και τους περιορισμούς το Σωματείο μας αδυνατεί να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που είχε προγραμματισμένη για την κλήρωση του τυχερού λαχνού.

Νέα ημερομηνία κλήρωσης ορίζεται η 28η Ιανουαρίου 2022 στα πλαίσια του τηλεοπτικού εντός έδρα αγώνα με τον Ονήσιλλο Σωτήρας.

Μέχρι τότε, η διάθεση των λαχνών θα συνεχίσει κανονικά. Με την έκδοση και πώληση του λαχνού οικονομικής ενίσχυσης θα καλυφθούν άμεσες ανάγκες του Σωματείου, έτσι ώστε να κυλήσει η αγωνιστική περίοδος ομαλά, χωρίς προσκόμματα ή ελλείψεις.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο  δώρο είναι μια Mimoto e4 200cc αξίας 4 200 ευρώ, μια προσφορά της εταιρείας Motowarehouse – εισαγωγέας των σκούτερ Sym & CFMOTO.

Ο κάθε λαχνός στοιχίζει 10 ευρώ και όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του ΔΣ για προμήθεια των λαχνών ενίσχυσης ή να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία μας στο 24 663090 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@neasalamina.com / press@neasalamina.com ή και μέσω των επίσημων λογαριασμών του Σωματείου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ