Μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής και η ομάδα προγραμματισμού καταρτίζουν τα πλάνα για τη στελέχωση της ομάδας μας. Αναπόφευκτα κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν στο φετινό ρόστερ δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα οι Renato Margaca, George Mandjeck, Θωμάς Νικολάου, Thiago Ferreira, Juan Felipe, Florian Taulemesse, Eric Bautheac, Vladislav Klimovich, Γιώργος Κατσικάς και Σωτήρης Φιάκας. Επίσης οι δανεικοί ποδοσφαιριστές Ζαχαρίας Άδωνη, Γιώργος Μαλεκκίδης και Sintayehu Sallallich επιστρέφουν στις ομάδες τους.

Κάποιοι εξ αυτών των ποδοσφαιριστών έχουν πορευθεί με την ομάδα μας και στην περσινή πολύ δύσκολη χρονιά που η ομάδα βρισκόταν στη β’ κατηγορία, ενώ όλοι τους υπερέβαλλαν εαυτούς και κατέθεσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των στόχων στη φετινή επιτυχημένη περίοδο.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τον επαγγελματισμό και αφοσίωση τους απέναντι στο Σωματείο μας αφού μέχρι και την τελευταία μέρα των υποχρεώσεων τους παρέμειναν συνεπείς και επαγγελματίες.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ