Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η δημοσιογραφική διάσκεψη του σωματείου μας στην οποία παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20.

Οι φίλοι του σωματείου μας μπορούν να κάνουν την αίτηση τους για τα εισιτήρια διαρκείας καθημερινά από τα γραφεία μας από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18·00 με εξαίρεση Τετάρτη απόγευμα.

Προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και θα μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους μέχρι την Δευτέρα 8/7.

Από την Τρίτη 9/7 θα μπορούν και οι υπόλοιποι φίλοι του σωματείου μας να κάνουν την αίτηση τους από το Red Shop καθημερινά 9:00-13:00 και 15:00-18:00 με εξαίρεση Τετάρτη απόγευμα.

Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια διάρκειας θα διατίθενται σε ειδικές τιμές για δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ).

Για τους φίλους του σωματείου μας που δεν κατοικούν στη Λάρνακα, τα εισιτήρια διαρκείας μπορούν να σταλούν και να παραδοθούν με ACS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 24663090.

Καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας τους και βοηθώντας στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων της.

Όλοι μαζί να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την ομάδα της πόλης μας, την ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με το σύνθημα ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑ ‘ΜΑΙ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ