Νικηφόρα ξεκίνησε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα στο χθεσινό αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας στη Δερύνεια. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους Κίσσα, Καλογήρου, Δημητρίου, Παύλου, Σεργίου, Νικολάου, Μαρκάσα, Μιγκελίτο, Κουμουρή, Φελίπε και Ντανίλο.

Α’ ημίχρονο
Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά αλλά πολύ νωρίς η ομάδα μας βρήκε τα σωστά πατήματα και επιβλήθηκε της αντιπάλου. Η ομάδα μας είχε καλή κυκλοφορία και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Στο 6ο λεπτό προηγηθήκαμε με υπέροχο γκολ του Μιχάλη Κουμουρή όπου με μια βολίδα άνοιξε το σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας συνέχισαν σε καλό ρυθμό και ο Ντανίλο με πολύ όμορφη ενέργεια και δυνατό σουτ αύξησε το δείκτη του σκορ με δυνατό σουτ στο 15 λεπτό. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου συνεχίστηκε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και να μην απειλείται ουσιαστικά.

Β’ ημίχρονο
Πανομοιότυπη εικόνα επικράτησε και στο β’ ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να μην απειλείται από την αντίπαλη ομάδα. Μάλιστα στο 8ο λεπτό του β’ ημίχρονο ο Ντανίλο σκόραρε εκ νέου, και με το 2ο προσωπικό του γκολ έγραψε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα μας διατήρησε την ηρεμία και τον έλεγχο μέχρι το τέλος. Στο β’ ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Π’’Κυριακού, Λεμέσιος, Lendric, Πικής και Ανδρέου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ