Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Μιχάλη Φελλά, που απεβίωσε σήμερα το πρωί. Ιδιαίτερα συλλυπητήρια στα παιδιά του Μάριο και Αγγελίνα και στη σύζυγο του Δώρα, θυγατέρα του ιδρυτικού στελέχους του Σωματείου μας Παναγιώτη Καλογήρου.

Ο Μιχάλης Φελλάς διετέλεσε έφορος πετόσφαιρας την περίοδο 1984-91 και συνέδεσε το όνομα του με τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του πετοσφαιρικού τμήματος και υπήρξε από τους πιο στενούς συνεργάτες του αείμνηστου Νική Γεωργίου.

Σε χαρακτηριστικές δηλώσεις του είπε τα εξής: «Την περίοδο 1986 – 89 τερματίζαμε πάντοτε στη δεύτερη θέση και αυτό μας ενοχλούσε ιδιαίτερα. Καθίσαμε κάτω ως επιτροπή Πετόσφαιρας της Λεμεσού, μαζί με τον φίλο μου τον Καζαμία και τους άλλους συνεργάτες, και είπαμε ότι δεν μας πάει ο ρόλος αυτός. Έπρεπε κάτι να κάνουμε για να δούμε με ποιον τρόπο θα κάνουμε ακόμα ένα βήμα πιο πάνω και τα καταφέραμε…….»

Η κηδεία του θα τελεστεί τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερός Ναός Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας. Αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παρευρεθεί για να τιμήσει τη μνήμη του μακαριστού Μιχάλη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ