Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Αντρέα Ηλία «Αντρελλή» που έφυηε από τη ζωή προχθές Παρασκευή. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στην Εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό.

Ο Αντρελλής είχε μια πολύχρονη προσφορά στην ομάδα αφού αγωνίσθηκε με επιτυχία σαν αριστερός μπακ και μέσος. Διέθετε ένα σπάνιο αριστερό πόδι και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας στα πρωταθλήματα της ΚΕΠΟ και τα πρώτα χρόνια των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

Ξεκίνησε τη μακρά ποδοσφαιρική του πορεία στην ομάδα του χωριού του, Σαλαμίνα Αγίου Σεργίου, σε ηλικία 16χρόνων και στη συνέχεια πήγε στην Ανόρθωση που ήταν το μόνο ποδοσφαιρικό σωματείο τότε στην Αμμόχωστο. Στην Ανόρθωση προπονητής ήταν τότε ο Κώστας Βασιλείου αλλά ο νεαρός Αντρελλής έπαιξε μόνο στην ομάδα των αναπληρωματικών.

Με την ίδρυση της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ εγγράφηκε σε αυτήν και έπαιξε στα πρωταθλήματα της ΚΕΠΟ. Τότε η ΚΟΠ είχε τιμωρήσει τον Αντρελλή αλλά αυτό δεν είχε κανένα αντίκρισμα αφού οι δυο ομοσπονδίες δεν αναγνωρίζονταν μεταξύ τους.

Πραγματοποίησε πάνω απο 120 εμφανίσεις με την ομάδα, 78 από τις οποίες από το 1953 στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, όπου πέτυχε και ένα τέρμα στη σεζόν 1957-58. Το 1961 έπαιξε στην αναπληρωματική ομάδα που κέρδισε τον τίτλο με προπονητή τον Νική Γεωργίου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ