Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και ολόκληρο το οικοδόμημα του Σωματείου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπυτήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του πρώην Προέδρου του Σωματείου μας Χριστάκη Πολυβίου που απεβίωσε σήμερα.

Ο Χριστάκης ήταν ένας άνθρωπος πράος και ήταν πιστός στρατιώτης στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Εκλέχθηκε στο ΔΣ το καλοκαίρι του 1973 και
υπηρέτησε για 15 συνεχή χρόνια. Πήρε μέρος στην μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης του σωματείου και όπως λέει καλά – καλά δεν ήξεραν πού ήταν ο καθένας αλλά «σιγά-σιγά μαζευτήκαμε και μαζέψαμε και την ομάδα».

Ως Γραμματέας της πενταετίας 1983-88 είχε καθοριστική συμμετοχή σε σημαντικές αποφάσεις της διοίκησης εκείνης της περιόδου με πρόεδρο τον Διόφαντο Χρυσοστόμου. Αποφάσεις που στόχευαν όπως το σωματείο διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Αποχώρησε από το ΔΣ και μέχρι το 1992 εκπροσώπησε το σωματείο στην ΚΟΠ. Όμως επανήλθε στη διοίκηση και στην προεδρία του σωματείου το καλοκαίρι του 1996 σε μια δύσκολη περίοδο και αποχώρησε από τα διοικητικά του Σωματείου το 2000.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ