Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διοργανώνει τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο χορό του Σωματείου μας, δίνοντας την ευκαιρία για ένα συναπάντημα και χαλάρωση επί της ευκαιρίας των εορτών. Μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά σε ένα ακόμα βαρωσιώτικο ραντεβού.

Ο Χριστουγεννιάτικος χορός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων «Αστέρια» στην Αραδίππου. Η είσοδος έχει οριστεί στα €35 και θα προσφέρεται φαγητό, ποτό και άφθονο κυπριακό ποτό. Θα υπάρχει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Μάριο Μελέκη και τους καταξιωμένους συνεργάτες του και θα προσφερθούν πλούσια δώρα.

Καλούμε όλους / ες να στηρίξουν τη Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση του Σωματείου μας καθώς είναι μια ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, αφήνοντας για λίγες στιγμές πίσω το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα της καθημερινότητας, αθλητικό και μη.

Όλοι / ες οι ενδιαφερόμενοι / ες μπορούν να προκρατήσουν τη θέση τους στα τηλέφωνα 7000 1948 ή 24 663090 (ώρες γραφείου).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ