Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με ικανοποίηση ενημερώνει τους φίλους /ες του Σωματείου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία κλιματιστικών GREE για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Το λογότυπο της GREE θα βρίσκεται, όπως και πέρσι, στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας που η GREE βρίσκεται στην ομάδα των χορηγών μας για ακόμη μια ποδοσφαιρική περίοδο, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό brand στον τομέα των κλιματιστικών και αρμόζει στο εκτόπισμα και τη δυναμική του συλλόγου μας.

Η GREE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στη βιομηχανία κλιματιστικών και πρώτη σε πωλήσεις κλιματιστικών για οικιακή χρήση παγκοσμίως, κατέχοντας το 33% της παγκόσμιας παραγωγής και παρουσία σε πέραν των 200 χωρών. Εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading η οποία ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ευχαριστούν θερμά την εταιρεία GREE για τη διαχρονική υποστήριξη στην ομάδα μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ