Το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου τίμησε χθες το Σωματείο της Αναγέννησης Δερύνειας, με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του. Τα Σωματεία μας ενώνουν διαχρονικοί κοινοί αγώνες για την πρόοδο τόσο του κυπριακού αθλητισμού, όσο και της κυπριακής κοινωνίας. Απευθύνουμε στην Αναγέννηση Δερύνειας τις θερμότερες μας ευχές.
Την αναμνηστική φανέλα παρέδωσε εκ μέρους της Νέας Σαλαμίνας, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννος Χρυσοστόμου και εκ μέρους της Αναγέννησης Δερύνειας, την παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Νίκος Λίλης.

Επίσης, το Σωματείο μας τίμησε και τη μνήμη του τέως Προέδρου της Αναγέννησης Δερύνειας Παύλου Παύλου, που απεβίωσε τον Απρίλη του 2020. Ο Παύλος συνέδεσε το όνομα του με την Αναγέννηση Δερύνειας και πρόσφερε τα μέγιστα μέσω της δράσης του, τόσο στον κυπριακό αθλητισμό, όσο και στην κυπριακή κοινωνία, από όποιο πόστο καλέστηκε να υπηρετήσει.
Την τιμητική πλακέτα προς την οικογένεια παρέδωσε εκ μέρους της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Κωνσταντίνος Παναγιώτου και την παρέλαβε η γυναίκα του αποβιώσαντα Σταυρούλλα Παύλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ