Δημοτικό Στάδιο, ΓΣΕ, Βαρώσι και τόσα άλλα κατεχόμενα εδάφη, 46 χρόνια μετά, καρτερούν υπομονετικά την ώρα της λύτρωσης και της απελευθέρωσης.

Οι πρωινές σειρήνες γροθιά στο στομάχι για τον κάθε δημοκρατικό πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας που επιμένει να θυμάται και να τιμά εκείνους που θυσίασαν ότι πιο ιερό είχαν, τη ζωή τους, για υπεράσπιση των εδαφών μας.

Τα συρματοπλέγματα και οι σημαίες της ντροπής στον Πενταδάκτυλο μας θυμίζουν τη βάρβαρη και βίαιη εισβολή του τούρκικου στρατού που λεηλάτησε και κατέλαβε παράνομα το 37% της Κυπριακής Δημοκρατίας αφού του άνοιξαν τις πόρτες διάπλατα τα φασιστικά προδοτικά στοιχεία 5 μέρες πριν.

Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, αλλά είναι η ίδια η Αμμόχωστος και πρεσβεύει τις αξίες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας.

Με τη δράση της βάζει το λιθαράκι της για να κρατά τη ψηλά το φρόνημα, τον πόθο της επιστροφής και να μυεί τους νεότερους φίλους της, και όχι μόνο, στα υψηλά ιδανικά που πρεσβεύει.

Η αντικατοχική της δράση δε θα σταματήσει να υφίσταται μέχρι να ξαναδούμε τα ερυθρόλευκα χρώματα να αγωνίζονται στο Γ.Σ.Ε και το Δημοτικό στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Το οφείλουμε στους προγόνους μας και εμπνευστές της ιδέας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ αλλά και σε όλους που θυσίασαν τη ζωή τους για αυτό τον τόπο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ