Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Football Academies» και στην Μαρίνα Αργυρού, ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, Αντώνης Αντωνίου, παρουσίασε την πορεία των αγωνιστικών μας ομάδων και εξήγησε την πορεία από την καλοκαιρινή προετοιμασία μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι το Σωματείο μας δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές και από τη στιγμή που δουλεύουν σκληρά, τότε θα τους δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες από τον προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Τόνισε τη σημαντικότητα της ύπαρξης Κύπριων ποδοσφαιριστών στις ομάδες και το πως αυτό βοηθά ακόμα και εξωαγωνιστικά. Σημαντικό κομμάτι για την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι η νοοτροπία και η καλλιέργεια κουλτούρας και φυσικά η σκληρή δουλειά.

Αναφέρθηκε επίσης και στην εξαιρετική σχέση με τον προπονητή Χριστόδουλο Χριστοδούλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα που παρακολουθούν στενά τις μικρότερες ομάδες και υπάρχει συνεχής αξιολόγηση. Σημαντικότατος παράγοντας της επιτυχίας είναι και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, τις οποίες διαθέτει το Σωματείο μας.

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η μεθοδική δουλειά και θα παραμείνουμε αφοσιώμενοι στους στόχους που έχουν τεθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ