Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει τους/τις φίλους/ες του Σωματείου μας ότι από σήμερα κυκλοφορεί ο λαχνός οικονομικής ενίσχυσης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Σωματείου μας έχουν ξεκινήσει για όλα τα τμήματα και αισιοδοξούμε ότι έχουν δημιουργηθεί ομάδες ανταγωνιστικές που μπορούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Ένας σημαντικός παράγοντας για να υπάρχει ηρεμία και συγκέντρωση ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους είναι και η εξυπηρέτηση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων μας προς τρίτους.

Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η χρηστή και ορθολογική διαχείριση των οικονομικών πόρων, καθώς και η συνεχής αύξηση τους. Τη φετινή περίοδο έχουμε προσπαθήσει να προσεγγίσει νέους συνεργάτες και έχουν επιτευχθεί νέες χορηγικές συμφωνίες, χωρίς όμως αυτές να καλύπτουν το σύνολο των υποχρεώσεων μας.

Εξαιρετικά σημαντική εξακολουθεί να είναι και η συνεισφορά των φίλων του Σωματείου που διαχρονικά προσπαθούν να στηρίξουν το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο. Η ραγδαία αύξηση των λειτουργικών και παράπλευρων εξόδων έχουν συρρικνώσει περαιτέρω την οικονομική δυναμική του Σωματείου μας και για αυτό για ακόμα μια χρονιά διοργανώνεται η εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης.

Ο λαχνός κυκλοφορεί από σήμερα και στοιχίζει 10 ευρώ και η κλήρωση του μεγάλου δώρου, αυτοκίνητο Renault Arkana αξίας €27 900, θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποτείνονται στα μέλη του ΔΣ για προμήθεια των λαχνών ενίσχυσης ή να επικοινωνούν απευθείας με τα γραφεία μας στο τηλεφωνικό κέντρο 7000 1948 (ώρες γραφείου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@neasalamina.com / press@neasalamina.com ή και μέσω των επίσημων λογαριασμών του Σωματείου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ