Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 12ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΖ, που είναι ορισμένος την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 18:00, στο VITEX ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ . Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως ακολούθως και καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας:

  • Boxes: 20 ευρώ
  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ
  • Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
  • Για παιδιά κάτω των 14 ετών η είσοδος είναι δωρεάν

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα μας είναι τυπικά φιλοξενούμενη για αυτό και τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν. Οι φίλοι/ες της ομάδας μας θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα και ο μεγαλύτερο μέρος των boxes, ενώ οι φίλοι της ΑΕΖ τη νότια (πέταλο). Στον χώρο των boxes δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας στον συγκεκριμένο χώρο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ