Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι την Τρίτη 19/3/2019 έχει προγραμματιστεί ο φιλικός αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την τουρκοκυπριακή ομάδα της MTG FC στο κοινοτικό στάδιο Πύλας, στις 11:00 π.μ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00 με ασκήσεις προπόνησης από παιδιά των ακαδημιών των δύο ομάδων και θα ολοκληρωθεί με τον φιλικό αγώνα.

Σκοπός του φιλικού είναι τα δύο σωματεία να προάγουν την ειρήνη και τη φιλία στην κοινή μας πατρίδα. Ο φιλικός αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού PEACE AND SPORT, που εδρεύει στο Μονακό και υποστηρίζεται από το ίδρυμα Στέλιος Χατζηϊωάννου, για την προώθηση της Ειρήνης, της Φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο Κοινοτήτων στα πλαίσια της Δικοινοτικής Συνεργασίας.

Το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις μεταξύ των δύο Κοινοτήτων μέσω του αθλητισμού. Ήταν το πρώτο σωματείο που το 2005, μετά από 50 χρόνια αγωνίστηκε με τουρκοκυπριακή ομάδα.

Το παρόν τους στην εκδήλωση θα δώσουν και εκπρόσωποι της ηγεσίας των δύο κοινοτήτων και των Ηνωμένων Εθνών

Συμμετοχή στην όλη εκδήλωση θα έχει και ο γνωστός ποδοσφαιριστής Didier Drogba, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του διεθνούς οργανισμού.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν προκρατήσει θέση και έχουν μαζί τους την πρόσκληση που θα τους εκδοθεί.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε όλους τους φίλους που επιθυμούν να παρευρεθούν στο φιλικό, να επικοινωνήσουν έγκαιρα με τα γραφεία του σωματείου μας στο τηλέφωνο 24663090, για να προκρατήσουν τη θέση τους, στηρίζοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια για να περάσουν στην κοινωνία μας τα μηνύματα του κοινού αγώνα των δύο κοινοτήτων για συναδέλφωση και ειρήνη στο νησί μας.